U bent hier : Start
Laatst aangepast op 4-10-2015
© Basisschool Sint-Antonius - Versie 5.0

 


 • De klasfoto's staan online.
 • Belangrijk bericht ! Melding capaciteit 2016-2017
 • Het schoolreglement (+ bijlage) en de bijhorende infobrochure kunt u steeds nalezen op de website van onze school.
  Enkel op uitdrukkelijk verzoek zullen we u van deze documenten een afschrift op papier bezorgen.
  Het schoolreglement en de infobrochure kan u ook steeds downloaden op deze pagina.
 • Gebruik dit inschrijvingsdocument wanneer u uw kind wenst in te schrijven. Vergeet niet de e-ID kaart en een klevertje van de mutualiteit mee te brengen naar de inschrijving!
 • Wanneer kan je je kind inschrijven in onze school ? Klik hier !
 • Het 'afwezigheidsbriefje' en het 'attest sporadisch toedienen van geneesmiddelen' kan je downloaden.
 • Wat eten we ? Bekijk het menu.
 • Vragen, suggesties, problemen ? Mail ze naar de webmaster.
 • Disclaimer
NIEUWE FOTO'S
U vindt alle foto's in de fotogalerij.
 
Laatst toegevoegd :
De kleuters van de 2e-3e kleuterklas: Knutselen van een "Rupsje nooit genoeg kapstokje!" De kleuters gingen intensief aan de slag met nagel en hamer. Pure techniek!
De kleuters van de 2e-3e kleuterklas : In thema van de bijen kregen we de "imker" op bezoek. Dank u aan de opa van Emilia!

Eind september kwam in de lessen wereldoriëntatie van de 4e klas het thema 'Weer en klimaat' aan bod.
We onderzochten verschillende aspecten die te maken hebben met het weer. Door middel van allerlei proeven kwamen we tot heel wat vaststellingen in verband met 'luchtdruk', 'warme lucht', 'bliksem', 'wind', 'donder', enz...  Het werd een toffe en leerrijke ervaring!

De 3e klas ging op dinsdagvoormiddag 29 september op zwerfvuilactie in Balgerhoeke. Dankzij de ondersteuning van stad Eeklo (materiaal, demonstratie veegwagen, ...) kon deze actie doorgaan! De omgeving van onze school is weer SUPERproper!! Dankjewel derde klas en vrijwillige ouders.

Donderdag 24 september, Olympische dag te Eeklo. De 4e klas heeft heel wat in haar mars!  Na een sportieve wedstrijd tussen de klassen van Eeklo nemen we deel aan de scholenloop. Brent wint de eerste prijs bij de jongens, Zenzi de tweede prijs bij de meisjes en Surenas gaat met de derde prijs bij de meisjes lopen. Proficiat aan allen voor de grote inzet!

Babette uit de 4e klas werd grote zus. Proficiat!  Dat moet gevierd worden.  Juf Michèle en Olivia komen op baby-bezoek. Onze hartjes smelten … Schattig!

Vrijdag 18 september, STRAP-dag.  De 4e klas doet mee.  Fluojas, fietshelm en een gekeurde fiets! Wij zijn veilig in het verkeer.
Op vrijdag 11 september haalt de mama van Zenzi het danstalent bij de 4e klas naar boven. Op de hippe muziek maken we coole dansbewegingen.

2e-3e kleuterklas C : Op vrijdag 25/09 gingen we naar het bijenbos! Bedankt lieve bijtjes,bloemenfee,vlinder...voor de leuke ontvangst! Was super!

775 minuten dansen in Eeklo op 27 september, een aantal leerlingen van onze school zetten hun beste beentje voor op de tonen van one direction. Mooi op te zien!

Op woensdag 23 september 2015 maakte de 2e-3e kleuterklas A kennis met de imker.

 • De 2e-3e kleuterklas A ging op vrijdag 25 september op bijenzoektocht in het park van Maldegem. Het werd een super leuke zoektocht met speelse, vriendelijke bijen.
  Dankjewel lieve bijen we hebben er allemaal van genoten. Tot volgend jaar!
 • Onze eerste uitstap met de bus. De wielen van de bus die draaien rond, rond en rond...
2e-3e kleuterklas B : 24/09/2015. Thema: Vlinders en bijen op een grote zonnebloem.: Waarnemen vlinder!
2e-3e kleuterklas B : op 25/09/2015 gingen we op bijenzoektocht. Zingen, dansen, zoeken, proeven en luisteren naar een mooi verhaal. Het was een super namiddag! Met dank aan de begeleiders van de naschoolse opvang. Wat een creativiteit!

2e-3e kleuterklas C : Bijen op een grote zonnebloem!

2e klas B : 1 september. Iedereen is heel erg welkom! Jij hoort er BIJ!

2e-3e kleuterklas C : afsluiten van het thema als échte "Spatjes".