U bent hier : Start
Laatst aangepast op 25-08-2014
© Basisschool Sint-Antonius - Versie 5.0

ACTUEEL
 

    • Klaslijsten 2014-2015
    • Oproep aan alle ouders : wij zoeken boeken !
    • Het schoolreglement en de bijhorende infobrochure kunt u steeds nalezen op de website van onze school.
     Enkel op uitdrukkelijk verzoek zullen we u van deze documenten een afschrift op papier bezorgen.
     Het schoolreglement en de infobrochure kan u ook steeds downloaden op deze pagina.
    • Gebruik dit inschrijvingsdocument wanneer u uw kind wenst in te schrijven. Vergeet niet de e-ID kaart en een klevertje van de mutualiteit mee te brengen naar de inschrijving!
    • Wanneer kan je je kind inschrijven in onze school ? Klik hier !
    • Het 'afwezigheidsbriefje' en het 'attest sporadisch toedienen van geneesmiddelen' kan je downloaden.
    • Wat eten we ? Bekijk het menu.
    • Vragen, suggesties, problemen ? Mail ze naar de webmaster.
    • Disclaimer

     


NIEUWE FOTO'S
U vindt alle foto's in de fotogalerij.
counter
 
Laatst toegevoegd :
1e kleuterklas B : er werd veel feest gevierd voor de jarigen op het einde van het schooljaar...de lieve baby Nalani, het kleine zusje van Levi op bezoek in ons klasje, zo gezellig!!!
Dinsdag 24 juni ging de 1e graad op schoolreis naar Bokrijk : nog enkele foto's.
Dinsdag 24 juni ging de 1e graad op schoolreis naar Bokrijk : nog enkele foto's.
2e-3e kleuterklas C, 20/06: Zalig buiten spelen!
 • 2e-3e kleuterklas C, thema 'Indianen': verjaardag Kylian, de letter V en W, spelen in de indianenhoek.
 • 2e-3e kleuterklas C: Ook dit jaar mocht ik een wenslijstje indienen bij de leden van de ouderraad. Ditmaal kon ik dit mooie Playmobil speelgoed aanschaffen om tijdens het thema 'Indianen' aan te bieden aan de kleuters. Bedankt ouderraad!!
2e-3e kleuterklas C, 23/06: Na het vele werk om ons een prachtig schoolfeest te geven, maakte de ouderraad toch nog tijd om ons met een ijsje te verwennen. Superbedankt, ouderraad!
2e-3e kleuterklas C, 24/06: Alvorens naar Opa Tractor te gaan, genoten we van lekkere frietjes in de klas en een glaasje kinderchampagne voor Lily's verjaardag.
Op dinsdag 24/06 ging de 2e-3e kleuterklas C op bezoek bij Opa Tractor in Waarschoot. We werden enthousiast ontvangen, kregen een mooie rondleiding en mochten nadien in de prachtige tuin spelen, met de schaapjes wandelen, de schaapjes melk geven, ... Bedankt Opa Tractor!
De laatste 2 weken van het schooljaar in de 2e-3e kleuterklas C: verjaardagen vieren van Mathisse, Yari, Laury en Lily; grote schoonmaak in de klas.

Op 6 juni werden de ouders van de 1e graad verrast door hun kinderen met liedjes, versjes en een heus toneeltje.
Het was genieten voor ons allemaal.

Dinsdag 24 juni gingen we met de 1e en 2e klas op schoolreis naar Bokrijk. In de voormiddag beleefden we heel wat plezier in de speeltuin en het avonturenpark.
's Namiddags waren de kinderen toch wel onder de indruk van de oude, kleine huisjes, de bakkerij, de molen,... Velen willen nog wel eens terugkeren...

Schoolreis van de 5e en 6e klas op vrijdag 20 juni naar Pairi Daiza. Gezellig samen, in het prachtige dierenpark met aangename weersomstandigheden!
Een mooie dag om dit schooljaar in schoonheid af te sluiten. Al onze leerlingen én de leerkrachten hebben ervan genoten!

Met de 3e en 4e klas gingen we op 17/06 op leeruitstap naar de Westhoek. Het werd een heel interessante dag met bezoek aan Hill 60, Tyne Cot Cemetry, de Yzertoren en het oorlogsmuseum.
We keken met verbijstering naar wat de soldaten moeten meegemaakt hebben tijdens Wereldoorlog I...
17/06: De kleuters van de 2e-3e kleuterklas C zijn er helemaal klaar voor om de Rode Duivels aan te moedigen voor hun 1e wedstrijd!

Op maandag 19 mei 2014 ging de 5e klas B op leeruitstap in het kader van het thema 'water', onder leiding van stagiaire juf Amber.
Een zonnige en boeiende namiddag, met interessante weetjes en vragen verstopt omheen het sluizencomplex te Balgerhoeke.

2e-3e kleuterklas C, 13 juni: Een dagje plezier in de omgeving van de school: Knutselen in de Hobbyfarm bij de mama en oma van Olivia, picknicken in de tuin van Matis ( Bedankt mama van Matis en mama en oma van Olivia!) en via een wandeling langs de vaart naar de tuin van juf Annabel om te genieten van een ijsje. Het was een leuke dag!

2e-3e kleuterklas C, maand mei: Thema boerderij: schilderen van een dier, de letters T en M, verjaardag Zoë.