U bent hier : Start
Laatst aangepast op 4-12-2016
© Basisschool Sint-Antonius - Versie 5.0

Bezoek onze facebookpagina

 

  • Het schoolreglement (+ bijlage) en de bijhorende infobrochure kunt u steeds nalezen op de website van onze school.
  Enkel op uitdrukkelijk verzoek zullen we u van deze documenten een afschrift op papier bezorgen.
  Het schoolreglement en de infobrochure kan u ook steeds downloaden op deze pagina.
 • Gebruik dit inschrijvingsdocument wanneer u uw kind wenst in te schrijven. Vergeet niet de e-ID kaart en een klevertje van de mutualiteit mee te brengen naar de inschrijving!
 • Wanneer kan je je kind inschrijven in onze school ? Klik hier !
 • Het 'afwezigheidsbriefje' en het 'attest sporadisch toedienen van geneesmiddelen' kan je downloaden.
 • Wat eten we ? Bekijk het menu.
 • Vragen, suggesties, problemen ? Mail ze naar de webmaster.
 • Disclaimer
NIEUWE FOTO'S
U vindt alle foto's in de fotogalerij.
 
Laatst toegevoegd :

Op vrijdag 2 december ging de 2e klas naar de academie voor een leuke muzische voormiddag. De kinderen werden verdeeld in 3 groepen en mochten knutselen, dansen, zingen onder de deskundige begeleiding van 3 medewerkers van de academie.

Vrijdag 25 november gingen we met het de 1e klas naar de kunstacademie in Eeklo. We draagden ons steentje bij voor de tentoonstelling "Eeklotopia". 
We maakten een reclamespot, toverden allerlei zeedieren tevoorschijn met gekleurde doppen en linten en maakten een zeebroche.

In november leerden de kinderen van de 1e klas B het woordje "ijs".  Net zoals Lucifer, de poes, uit ons verhaaltje gingen we op school op zoek naar ijs. Dit moest echter stiekem gebeuren.  We probeerden muisstil door de gangen te sluipen en vonden in het kopieerlokaal een diepvries. Joepie! IJS! Dat was smullen!

In oktober en november werkte de 2e klas B in groepjes aan onze wero-thema's: "spinnen" en "Sinterklaas".
Oktober: Lala de Koala kwam langs en de politie controleerde ook de fietsen van de 2e klas B!

Oktober: les meten en metend rekenen in de 2e klas B. We meten de lengte van de klas, breedte van het bord, lengte van het raam met brooddozen, potloden, handen, ...

Oktober: week van het bos. De 2e klas B ging naar het Leen: We beleefden de herfst in al zijn kleuren en geuren op een hele koude woensdagmorgen.

Op 30 november testen de leerlingen van de 4e klas het kloklezen tijdens het hoekenwerk.

In het kader van mondiale vorming en onze werolessen bezoeken de kinderen van de 4e klas op donderdag 24 november het inleefatelier in Studio Globo te  Gent. De kinderen gaan op onderzoek met de SuperWereldMol en maken daar kennis met India, Senegal en Guatemala. In de namiddag verkennen we een deeltje van Gent gedurende een interactieve buurtwandeling.

Een uitstap vol kunstkriebels op woensdag 23 november voor de kleuters van de 2e-3e kleuterklas C en de 1e kleuterklas B...samen werken aan een kunstwerk,genieten van een schimmenspel, pop-corn maken, linten rijgen...het was een creatieve en leuke voormiddag!

Wat beleven de kleuters uit de 2e-3e kleuterklas B een spannende tijd! De Sint en de Pieten zijn in het land!
De kleuters uit de 2e-3e kleuterklas B schreven een briefje naar de Sint en kregen er ééntje terug van de Zwarte Pieten. Persoonlijk door de postbode gebracht!
Op 16/11/2016 is Janne uit de 2e-3e kleuterklas B 4 jaar geworden. Proficiat Janne!
Eventjes binnen piepen in de 2e-3e kleuterklas B.