U bent hier : Start
Laatst aangepast op 29-04-2015
© Basisschool Sint-Antonius - Versie 5.0

 


    • Het schoolreglement en de bijhorende infobrochure kunt u steeds nalezen op de website van onze school.
     Enkel op uitdrukkelijk verzoek zullen we u van deze documenten een afschrift op papier bezorgen.
     Het schoolreglement en de infobrochure kan u ook steeds downloaden op deze pagina.
    • Gebruik dit inschrijvingsdocument wanneer u uw kind wenst in te schrijven. Vergeet niet de e-ID kaart en een klevertje van de mutualiteit mee te brengen naar de inschrijving!
    • Wanneer kan je je kind inschrijven in onze school ? Klik hier !
    • Het 'afwezigheidsbriefje' en het 'attest sporadisch toedienen van geneesmiddelen' kan je downloaden.
    • Wat eten we ? Bekijk het menu.
    • Vragen, suggesties, problemen ? Mail ze naar de webmaster.
    • Disclaimer
NIEUWE FOTO'S
U vindt alle foto's in de fotogalerij.
counter
 
Laatst toegevoegd :

Op 2 april was het zover... De 3e klas en de 4e klas vertrok op leeruitstap naar het museum voor natuurwetenschappen te Brussel... We waren natuurlijk bijzonder benieuwd naar de afdeling van de 'Dinosaurussen'... We konden onze ogen niet geloven toen we zagen hoe reusachtig deze dieren moeten geweest zijn! We waanden ons even echte paleontologen, verwonderden ons over de prachtige fossielen, bezochten de nagemaakte mijnen waar de exclusieve verzameling Iguanodons gevonden werd in België, enz... We genoten allen van deze mooie, leerrijke dag!

2e-3e kleuterklas C : Bezoek Egeltuin in Balgerhoeke op 23/04: We kregen een rondleiding in de mooie tuin, leerden verschillende groenten kennen, maakten kennis met de 'Jerommekes' (regenwormen) in de composthoop en we mochten ook radijsjes zaaien. Bedankt Gery!
2e-3e kleuterklas B : Zaaien van een pompoen! In de herfst maakten we pompoensoep, we droogden de zaden en nu hebben we ze gezaaid!
Op donderdag 16/4 ging de 2e-3e kleuterklas B op bezoek naar "het egelhof"! Bedankt Geri het was heel leerrijk!
2e-3e kleuterklas B : Genieten van het mooie weer. Fietsen en verder circuskunstjes oefenen.
Op vrijdag 3 april mochten we met de 2e en 3e klas eens gaan 'proeven' van het talrijke aanbod leuke activiteiten in het kunstacademie te Eeklo. Zowel 'beeld', 'woord' als varianten daarop kwamen aan bod. De kinderen leefden zich uit en wie weet willen er enkelen graag starten met een van deze leuke activiteiten in september?
2e-3e kleuterklas C : Thema Pasen: bereiding van eiersalade.
2e-3e kleuterklas C : Thema Pasen: verjaardag vieren van Elisa, waarnemen van de kip van Zoë, schilderen van een kip, knutselen van onze paasmand. 
 • 2e-3e kleuterklas C : Thema Pasen: Op Witte Donderdag hadden we een rustig godsdienstmoment in de ochtend; het verhaal van 'Het laatste Avondmaal' werd verteld en uitgebeeld.
 • 2e-3e kleuterklas C : Op vrijdag 3 april was de verrassing groot toen we in de klas kwamen! Overal waren er paaseitjes verstopt! Elke kleuter kon op zoek naar het zakje met het eigen kenteken, voor sommigen was dit een lange zoektocht want sommige eitjes waren echt supergoed verstopt. Bedankt paashazen ( en ouderraad...)
2e-3e kleuterklas C : Thema Pasen: De kleuters beluisterden het verhaal van de voetwassing van Jezus en zijn leerlingen. Na het verhaal mochten de kleuters per 2 het verhaal naspelen. Wat rook het nadien fris in de klas!
2e-3e kleuterklas C : Enkele leerlingen van het 1e leerjaar van juf Anneleen kwamen in onze klas ballonplooien, iets dat ze goed geoefend hadden voor hun act in het circus! Alle kleuters kregen een ballondiertje. Bedankt juf Anneleen en leerlingen!