U bent hier : Start
Laatst aangepast op 1-03-2015
© Basisschool Sint-Antonius - Versie 5.0

 

    • De leerlingen van basisschool Sint-Antonius én Circus Picolini nodigen u uit op 13 en 14 maart 2015 ! Filmpje !
     (Ook te bekijken in mp4-formaat)    • Het schoolreglement en de bijhorende infobrochure kunt u steeds nalezen op de website van onze school.
     Enkel op uitdrukkelijk verzoek zullen we u van deze documenten een afschrift op papier bezorgen.
     Het schoolreglement en de infobrochure kan u ook steeds downloaden op deze pagina.
    • Gebruik dit inschrijvingsdocument wanneer u uw kind wenst in te schrijven. Vergeet niet de e-ID kaart en een klevertje van de mutualiteit mee te brengen naar de inschrijving!
    • Wanneer kan je je kind inschrijven in onze school ? Klik hier !
    • Het 'afwezigheidsbriefje' en het 'attest sporadisch toedienen van geneesmiddelen' kan je downloaden.
    • Wat eten we ? Bekijk het menu.
    • Vragen, suggesties, problemen ? Mail ze naar de webmaster.
    • Disclaimer
NIEUWE FOTO'S
U vindt alle foto's in de fotogalerij.
counter
 
Laatst toegevoegd :
Na de krokusvakantie ging de 2e klas op sportweek. De leerlingen maakten er kennis met verschillende sporten en spelen. De sfeer en het enthousiasme was in ieder geval stukken beter dan de kwaliteit van de foto's...
De papa van Rune K kwam woensdag 11 februari in de 2e klas vertellen over de vredesmissie in Mali waaraan hij deelnam. De leerlingen waren erg onder de indruk van het werk en het leven daar! 

De leerlingen van de 1e klas B gingen van 23 tot 28 februari op sportweek. In sporthal van Eeklo maken ze kennis met heel wat sporten.
Alvast wat sfeerfoto's van de 1ste dag: oefenen op de 'ballenmarkt'.

Begin januari in de 1e klas B :  Joepie!  We leerden alle letters en spelen taalspelletjes.

Veel plezier rond het thema "Brr, wat is het koud in de winter!" in de 1e kleuterklas B bij juf Anne!
Hiep hiep hoera voor Maxim! Op 29 januari werd hij 3 jaar in de 1e kleuterklas B!
Thema Oei oei, Jules heeft rode vlekjes in de 1e kleuterklas B bij juf Anne...
De 'Gouden Kameleon wedstrijd' is er weer!! Voor deze Vlaamse wedstrijd mogen de leerlingen zich van hun beste kant laten zien bij het schrijven van 'Poëzie'. Dit jaar is het thema 'Liefde'.
Vorig jaar was Emma Vermeulen één van de winnaars. Ook dit jaar deed de 3e klas enorm hun best en hopen we weer bij de genomineerden of de winnaars te zijn!
Marijke Umans op bezoek in de 1e klas : Op 30 januari kwam Marijke Umans naar onze school om zichzelf en haar boeken voor te stellen. Het werd een bruisende, enthousiasmerende voorstelling met heel wat lachen en zingen en luisteren met open mond naar een eersteklas toneelspeelster en schrijfster.

Juf Alexandra kwam tot januari regelmatig eens helpen in de 1e klas A. Dit in het kader van haar opleiding als maatschappelijk werkster. Dank je wel, juf Alexandra, je houdt aan deze stage 16 dikke vriendjes over die genoten van jouw hulp, steun en aanwezigheid in de klas.

 • In de 1e klas A zijn we al een hele tijd bezig met de voorbereiding van onze circusact. Hierbij wordt heel wat gedanst. Dat we dat heel leuk vinden,hoeft zeker geen verdere uitleg...
 • Omdat we ons na de krokusvakantie helemaal willen onderdompelen in de circussfeer, hebben we in de eerste klas heel wat versiering gemaakt. Als je op onze school gekke clowntjes ziet hangen met kleurrijke dasjes... dan zijn het die van 1A !

 • In de 1e klas A leerden we over uilen. Per twee gingen we op zoektocht om de opdrachten op ons blaadje zo goed mogelijk op te lossen. Zo werd er door samen te zoeken, te kijken, te lezen en te vragen heel wat geleerd over de uil.
 • Als afsluiting van ons thema 'de uil' mochten we op bezoek bij bouwonderneming Mario De Decker. Daar werden we zoals elk jaar hartelijk ontvangen en konden we heel wat bijleren over de Europese oehoe en de kerkuil die we daar zagen. Iedereen mocht zelfs eens voelen hoe zacht het lieve kerkuiltje wel was... Dank u wel voor jullie tijd en enthousiasme !